Toimipisteistänne mainitaan, että ne ovat itsepalveluun perustuvia. Mitä se tarkoittaa?

Muokattu Ke, 18 Syys klo 6:44 PM

Toimipisteemme ovat täysin itsepalveluun perustuvia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä itsenäisesti ilman henkilökuntaa. Oston yhteydessä saat sähköpostiin linkin, jolla voit avata toimipisteen oven sähkölukon painikkeella.

Toimipiste on käytettävissäsi mittauksen valmisteluun ja mittaukseen enintään 12 minuutin ajan. Paikan päällä on selkeät ohjeet mittauksen tekemiseen ja mittalaite ohjaa sinua äänikomennoilla prosessin aikana.