Miten saan tulokset InBody sovellukseen?

Muokattu To, 19 Syys klo 3:08 PM

Bodymaja ei vastaa InBodyn sovelluksesta vaan se on laitevalmistajan sovellus.

Laitteiltamme saa kuitenkin tulokset siirrettyä sovellukseen seuraavasti: 1. Ota mobiililaite lähelle laitetta siten, että yletyt siihen nousematta mittalaitteelta, 2. Tee mittaus normaalisti, 3. Lopuksi skannaa näytöltä QR-koodi, joka ohjaa tuloksesi sovellukseen. Jos nouset laitteelta niin näyttö nollaantuu ja QR-koodikin häviää.

Bodymaja ei vastaa äpin tekniikasta, kehityksestä tai yhteensopivuudesta, eikä takaa että tulokset ovat saatavilla InBodyn äppiin.