Miten käyttäjätilin rekisteröinti tapahtuu?

Muokattu To, 19 Syys klo 9:58 PM

Kun teet ensimmäisen tilauksesi palvelussamme, käyttäjätili luodaan automaattisesti tilauksen yhteydessä. Rekisteröitymisprosessissa ei tarvitse erikseen täyttää käyttäjätietoja, sillä ne kootaan suoraan tilaustietojen perusteella. Saat vahvistusviestin rekisteröinnistä sähköpostiisi, ja tili aktivoituu heti, kun tilaus on käsitelty.

Tilin aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan sisään käyttämällä joko sähköpostiosoitettasi tai tilaustietoihin liittyvää tekstiviestikoodia.

Jos sinulla on jo tilaus ja käyttäjätunnus (eli olet joskus aiemmin rekisteröitynyt palveluumme):

Jos olet jo tehnyt tilauksen ja sinulla on olemassa oleva käyttäjätili, voit kirjautua sisään seuraavasti:

Kirjautumissivulle (avautuu uuteen välilehteen)

1. Sähköpostiosoitteella:

- Siirry kirjautumissivulle

- Syötä tilaukseen liitetty sähköpostiosoitteesi ja salasana TAI tilaa uusi salasana painamalla "Unohtuiko salasana?"-painiketta

- Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi. Seuraa linkkiä kirjautuaksesi sisään.

2. Tekstiviestikoodilla:

- Jos et pääse sähköpostiin, voit myös kirjautua käyttämällä tekstiviestillä lähetettyä koodia.

- Syötä tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumero.

- Saat tekstiviestin, joka sisältää kertakäyttöisen kirjautumiskoodin. Anna koodi kirjautumissivulla ja pääset sisään tilillesi. Vaihda uusi salasana.

Tämä joustava kirjautumistapa helpottaa tilin hallintaa, vaikka et muistaisi salasanaasi tai pääsisi käsiksi sähköpostiisi.