En löydä oven avauslinkkiä vaikka minulla on mittauspaketti, mistä löydän sen?

Muokattu To, 19 Syys klo 3:10 PM

Oven avauslinkin painike löytyy Oma Body -palvelusta kirjautumisen jälkeen. Kirjaudu mobiililaitteellasi sisään täältä

Huomioithan, että avauslinkki on käytössä vain kehonkoostumusmittausten yhteydessä. Lisämittauksiin se ei kuulu, koska ne tehdään aina osana kehonkoostumusmittausta. Ostathan tarvittaessa lisäksi kehonkoostumusmittauksen paketin.

Seuraathan mittauspolkua ostamiesi mittausten mukaisesti. Järjestyksestä ei voi poiketa.