Mistä löydän tulokset eli Oma Bodyyn?

Muokattu La, 21 Syys klo 9:32 AM

Löydät mittaustulokset helposti OmaBodysta

Kun olet käynyt mittauksessa niin löydät mittaustulokset Oma Body-raportointipalvelusta. Kirjautumissivu löytyy mobiililaitteella kolmen viivan takaa tai tietokoneella ylävalikosta.

Löydät OmaBodyn myös täältä

Tässä asioita, jotka helpottavat kirjautumista:

1. Olet saanut ostoksen jälkeen tunnukset sähköpostiisi (katsothan myös roskapostin).

2. Voit uusia salasanan kirjautumissivulta "unohtuiko salasana?" -painikkeesta.

3. Voit käyttää myös tekstiviesti-kirjautumista, jonka jälkeen salasana tulee asettaa uudelleen.

Mikäli mikään ei tunnu auttavan niin otathan yhteyttä asiakaspalvelu@bodymaja.fi ja kerrothan viestissäsi myös iän, pituuden ja sukupuolen niin voimme auttaa tulosten löytymisessä.

Lue lisää:

Miten aloitan Bodymaja-palvelun käytön?

Voinko mitata omalla mittauspaketilla toisen henkilön?

Mittasin itseni lisäksi ystäväni, miksen saa tuloksia kuin toisesta?