Mittaustulos tuntuu olevan todella erilainen kuin odotin. Mistä se johtuu?

Muokattu To, 19 Syys klo 3:13 PM

Mittaat luultavasti liian harvoin ja et vielä tunne oman kehosi kehonkoostumuksen muutoksien suuruutta ja ne voivat yllättää.

Joskus myös verrataan hyvin eri tason mittalaitteita meidän huippuluokan laitteisiinkin. Tee mittaukset aina Bodymajan laadukkailla, säännöllisesti huolletuilla ja testatuilla laitteilla niin voit turvallisesti verrata tuloksia keskenään.

Huomioi aina nestemäärät kehossasi. Solunsisäinen vesi ja solunulkoinen vesi tulisi löytää normaalitasolleen, jonka jälkeen voit seurata onko kehosi ollut samassa tilassa mittausten aikaan. Asia mainitaan valmistatumisohjeissakin, mutta on hyvä painottaa että valmistautuminen on hyvä huomioida jo muutamaa päivää ennen mittausta.

Huomioi etenkin, että treenit, stressi ja lisäravinteet voivat heiluttaa nestemääriä merkittävästikin.