Kaikki kolme mittausta - ohjeet onnistumiseen

Muokattu La, 21 Syys klo 9:20 AM

Ohjeet Kaikki mittaukset: verenpaine, kehonkoostumus & puristusvoima

Bodymajasta löytyy kolme eri mittalaitetta (Verenpaine, kehonkoostumus ja puristusvoima) ja voit ostoksestasi riippuen tehdä joko pelkän kehonkoostumusmittauksen tai kaikki kolme mittausta. Seuraavassa kerrotaan ohje kaikkien mittausten suorittamiseksi kerralla:

Mittauksen esivalmistelut:

- Vaatetus on kevyt ja mukava, jotta mittaustulokset olisivat mahdollisimman tarkkoja. Tähtää 1kg painoiseen vaatetukseen, koska laite vähentää sen automaattisesti painostasi.

- Riisu kengät ja sukat, sillä kehonkoostumusmittaus tapahtuu myös jalkapohjien kautta antureiden avulla. Desinfioi laite ja jalkapohjien sekä kämmenien iho tilasta löytyvillä desinfiointipyyhkeillä.

- Poista metalliesineet, kuten kellot ja korut, jotka voivat häiritä mittauksen tarkkuutta.

Ohje Kaikki mittaukset: verenpaine, kehonkoostumus & puristusvoima tekemiseksi:
(Tee järjestyksessä tai osa mittaustuloksista voi jäädä puuttumaan)

A Verenpaineen mittaus

1. Istuudu selkä suorana. Älä nojaa eteenpäin
  2. Työnnä käsi verenpainemittarin aukosta ja etsi kyynärpäälle oikea paikka, jonka laite ilmoittaa sinisellä valolla ja paina START
  3. Hyväksy tulos kehonkoostumus-laitteen näytöltä painamalla KYLLÄ

B Kehonkoostumusmittaus

1. Siirry kehonkoostumuslaitteen päälle ja seuraa laitteen antamia ohjeita
  2. Älä nouse laitteen päältä mittauksen päätyttyä vaan siirry kohtaan C

C Puristusvoiman mittaus

1. Kehonkoostumuslaite kysyy: “Jatketaanko puristusvoiman testiin?”, valitse ALOITA TESTI ja seuraa laitteen ohjeita. Pysy kehonkoostumuslaitteen päällä koko ajan puristusvoimatestin ajan.

Huom! Löydät puristusvoimamittarin seinältä kun laite pyytää sen käynnistämään

Molemmat kädet testataan kahdesti ja valitset näppäilemällä testattavan käden näytöltä

Lue lisää:

Mittauspisteestä löytyvät kuvalliset ohjeet

Mittauksen tekeminen - Ohjeet Bodymajan mittaukseen

Pelkän kehonkoostumusmittauksen tekeminen