Mittasin itseni lisäksi ystäväni, miksen saa tuloksia kuin toisesta?

Muokattu La, 21 Syys klo 10:23 AM

Mittaustulosten näkymisen ehtona on rekisteröityminen palveluun ja voimassaoleva mittauspaketti.


Kaikki mittauspaketit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi käyttää toisen henkilön mittaamiseen. Asia on mainittu sekä verkkokaupassamme kaikkien tuotteiden kohdalla ja palveluehdoissa, jotka on sovittu ja hyväksytty ostoksen yhteydessä.


Järjestelmä lukitsee tulokset automaattisesti käyttäjäkohtaisesti ja ne voidaan tarkastuksen jälkeen vapauttaa asiakaspalvelumme toimesta mikäli tilanteessa on käynyt jokin virhe.


Vahinkoja kuitenkin sattuu ja jos olette vahingossa mitanneet toisen henkilön:
Palvelemme mieluusti kaikkia asiakkaitamme ja mikäli haluatte molempien tulokset, voitte ostaa toiselle henkilölle oman mittauspaketin ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme siirtää tulokset OmaBody-palveluun oikealle henkilölle. Lue lisää artikkelista: Tässä tarkempi ohje.



Huomioittehan ystävällisesti, että toistuvissa tilanteissa, joissa ostos/tunnistautuminen unohtuu, mittauspaketti ja käyttöoikeus palveluumme saattavat päättyä ilman rahanpalautusta. Lisäksi yrityksellä on oikeus laskuttaa ylimääräiset mittaukset jälkikäteen. 


Pystymme pitämään asiakkaidemme hinnat edullisina mikäli käytöstä maksetaan tarjoamamme mukaisesti. Haluamme varmistaa, että yrityksemme pystyy kehittymään ja kaikki asiakkaamme voivat jatkossakin hyödyntämään palveluamme sujuvasti, joten pyydämme huolehtimaan tilauksesta ja tunnistautumisesta aina ennen mittauspisteeseen menemistä.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin